Ny Sedicom Europe webside

Posted in Uncategorized

Hvilken eLux Version?
For at finde ud af hvilken version af eLux der er på din tynde klient, skal du gå til tabben “Setup”. I øverste felt, under “General” finder du linjen “OS”, her vil der stå henholdsvist eLux RL, eLux RL Lite eller eLux NG alt efter hvilken version der er på klienten.

Reparation af Fujitsu klienter
Sedicom står ikke for hardware-reparation af Fujitsu klienter. Du bedes henvende dig til Fujitsu Siemens kundesupport, hvis det er en sådanne klient der er problemer med. Er det derimod softwareproblemer, står vi til rådighed inden for garantiperioden.

Reparation af VXL klienter
Klienterne vil, hvis der er hardware problemer, for det meste blive sendt til VXL’s reparationscenter i Manchester, England. Du skal derfor påregne en smule ekstra reparationstid. På trods af reparationscenterets adresse, skal du dog stadigt sende klienten til Sedicom, før den bliver sendt videre.

Reparation af NEXterminal klienter
Sedicom står for hardware- og softwareproblemer på Nexterminal klienter. Det kan være en god idé at ringe til os før sagen oprettes, så vi kan vurdere hvorvidt problemet kan løses over telefon.

2X Indeks
Vend tilbage til introduktionsteksten
for 2X Software Ltd

2X LoadBalancer
Balancer din serverbelasting
samtidigt med du forøger
performance, sikkerhed og redundans
på dine terminal servere.

2X Application Server
Publicer Windows applikationer
og desktops for at simplificere
administrationen og reducere omkostninger.

2X ThinClientServer
Konverter pc’er til tynde klienter
og centraliser indstillingerne
for brugerforbindelser og tynde klienter.

Vi er i øjeblikket igang med at udvikle vores nye webside. Det betyder at du muligvis ikke vil finde den samme information som du gjorde, på vores gamle side.
Du kan besøge det gamle Sedicom Europe på følgende link

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux